Ion Ceban cere demisia șefului întreprinderii municipale de iluminat public stradal

Primarul general, Ion Ceban, a solicitat astăzi demisia directorului ÎMREI Regia „LUMTEH”, Veaceslav Buț, din cauza conlucrării ineficiente cu subdiviziunile municipale în vederea gestionării proiectelor aflate în desfășurare. Edilul capitalei a făcut anunțul respectiv în cadrul ședinței de luni a serviciilor operative.

Ion Ceban a menționat că decizia vine ca urmare a atestării pe parcursul ultimei perioade a disfuncționalităților sistemului de iluminat public stradal din sectorul Râșcani.

„Locatarii de pe artera principală din cartierul Poșta Veche au rămas fără iluminat public stradal, mai bine de o săptămână, în această perioada de iarnă, în timp ce responsabilii de domeniu ne-au asigurat că lucrurile merg bine chiar și atunci când are loc desfășurarea proiectului de modernizare a rețelei de iluminat pe Calea Orheiului, iar aceste lucrări vor fi executate calitativ”, a menționat edilul – șef.

Totodată, edilul a precizat că, în repetate rânduri, a fost acordată încredere responsabililor municipali de orice rang, chiar și atunci când unele activități nu erau realizate conform așteptărilor. În continuare activitatea acestora va fi strict monitorizată, iar proiectele pe care le desfășoară trebuie să fie executate calitativ și în termenele stabilite.

În context, Ion Ceban a declarat că speră ca funcția de șef al ÎMREI Regia „LUMTEH” să fie exercitată de o persoană responsabilă.

Citește și: OFICIAL // Un fost deputat, un șef de întreprindere municipală, un polițist și un vameș vizați în controalele ANI

Total
0
Shares
Total
0
Share