Alte știri

Ion Ceban, despre consilierii municipali: Sunt unii care lucrează, iar alții care fac politică și își au interesele personale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a făcut o postare pe pagina sa în care își exprimă indignarea față de modul în care lucrează anumiți consilieri municipali. Totodată, edilul a declarat că de acum încolo va face publică contribuția fiecărui angajat, consilier sau ONG care se implică în activitatea Primăriei, pentru ca cetățenii să cunoască cum își fac munca cei care sunt remunerați din bani publici.

„În funcția de primar am salariu de 18 mii de lei, un viceprimar 16 mii de lei, iar la card primim suma mult mai mică, impozitată. Consilierii municipali, pe care îi rog câteodată să vină să voteze legi pentru oameni, pentru oraș, primesc pentru fiecare ședință CMC 3300 de lei. Unii sunt care lucrează, alții fac politică de la microfon în sala de ședință a CMC și își au interesele personale.”, a dezvăluit Ion Ceban.

Primarul a precizat că, pentru anul 2020, cu 25 de ședințe, consilierilor li s-au achitat 4,3 milioane de lei, iar unor consilieri care sunt membri ai diverselor comisii li se achită lunar un salariu de circa 26 000 de lei.

„Sunt oameni care peste tot au un cuvânt de spus, sunt experți și ațâță lucrurile acolo unde pot, unii dintre ei nici nu ies în teren să vadă cum stau lucrurile.”, a mai adăugat Ceban.

De asemenea, primarul a declarat că se vor lua măsuri și în cazul vicepretorilor care pun bețe în roate, care fac politică și cred că pretorul trebuie să facă totul.

loading...

Comments are closed.