Ion și Gicu au finalizat reforma patentelor cu succes, scrie Alaiba

Ministrul Dezvoltării și Digitalizării Economiei, Dumitru Alaiba, a lăudat munca susținută a lui “Ion și Gicu” în ultimele 6 luni în ceea ce privește reforma patentei.

“Ion cu Gicu au muncit foarte mult pe reforma patentei în ultimele 6 luni. Au intrat în cele mai mici detalii, au înțeles că lucrurile care par simple la suprafață pot fi extrem de complexe, au studiat problema și au găsit soluții, au ascultat oamenii, au coordonat procese complicate. Au lucrat în echipă, s-au susținut și ajutat.

Azi noi am declarat acest proces de reformă oficial finalizat, iar ei au băgat o bifă din suflet pe planul nostru de luptă.

Am ținut să arătăm un standard foarte înalt de coordonare, implementare și comunicare a unei reforme. Se poate mai bine, dar asta e ceea ce am putut la acel moment. Data viitoare o să facem și mai bine.

Principalul – în pofida la toate am stat cu gândul la oamenii pentru care o facem – la cei care vor să lucreze corect, transparent, să facă un ban cinstit.

Iar eu am învățat o lecție foarte prețioasă”, a scris Alaiba pe Facebook, fără a da numele complet al persoanelor lăudate.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share