Alte știri

Judecătoria Chișinău a condamnat la 20 de ani de închisoare doi soți pentru trafic de copii în scopuri sexuale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Judecătoria Chișinău sediul Central a condamnat de doi soți pentru trafic de persoane mature și copii. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe termen de 20 ani, iar soția acestuia va executa pedeapsa cu închisoarea pe termen de 17 ani. Potrivit aceleiași sentințe, părțile vătămate vor primi de la inculpați despăgubiri pentru cauzarea prejudiciului moral.

Inculpații au fost învinuiți în aceea, că în perioada 2016-2017, urmărind scopul exploatării sexuale a copiilor și a persoanelor adulte, prin înlesnirea practicării prostituției pe teritoriul Republicii Moldova, precum și tragerii de foloase de pe urma practicării prostituției, au întreprins acţiuni în vederea identificării și au recrutat 3 minore și 4 persoane adulte, le-au adăpostit în apartamente închiriate în acest scop în raza mun. Chișinău și au organizat plasarea anunţurilor pe site-ul 999.md, cu pozele lor, din conţinutul cărora rezultă că aceasta prestează servicii sexuale contra plată.

În continuare, părțile vătămate au fost supuse exploatării sexuale contra plată, în prostituţie, de către mai mulţi barbati, inculpații obținând venturi materiale în urma acestor activități.

Prin acțiunile sale inculpații, profitând de poziția de vulnerabilitate a victimelor, atât din punct de vedere a supraviețuirii sociale, cît și prin imaturitatea acestora și a vârstei fragede, au comis o ingerință gravă și ireversibilă în dezvoltarea armonioasă ulterioară a acestora, distorsionându-le percepția asupra vieții în ansamblu.
Sentința este cu drept de apel în termen de 15 zile.

loading...

Comments are closed.