Alte știri

Locuitorii Capitalei se plâng că e foarte cald în apartamente: Reacția primarului Ruslan Codreanu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Chișinăului, Ruslan Codreanu, spune că primește mesaje de la oameni că e foarte cald în apartamente. El le răspunde în privat, dar vrea să facă și un anunț public pentru cei care nu știu și poate nu îndrăznesc să îi scrie.

„Dragi prieteni, puteți deconecta sau regla căldură direct de la bloc, printr-o solicitare către gestionar. Important să fiți de acord cu acest lucru majoritatea locatarilor”, a scris primarul pe Facebook.

„Dispoziția de încheiere a sezonului de încălzire o voi semna mai târziu, când vor fi condițiile meteo conform normelor în vigoare. Spitalele, școlile și grădinițele nu pot rămâne fără căldură, pentru că noaptea e încă destul de rece”, a precizat Ruslan Codreanu.

Menționăm că odată cu venirea primăverii, temperaturile de afară sunt într-o ușoară creștere ceea ce face ca și în locuințe să fie mai cald, în special în timpul zilei. Din aceste motive, unii locuitori din Chișinău conectați la sistemul centralizat de încălzire doresc să fie închisă căldură, atfel ca ei să poată face economii pentru plata serviciilor comunale. Sperăm că reacția primarului le va fi de folos.

Ruslan Codreanu, Toate taxele de înscriere în școli și grădinițe vor fi interzise începând cu anul 2019, orasul chisinau, educatie moldova, guvernul filip, partidul democrat pdm, 

loading...

Comments are closed.