Politică

Maia Sandu a adresat astăzi un mesaj corpului diplomatic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat astăzi un mesaj corpului diplomatic, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al instituției prezidențiale.

„Anul acesta, îmi doresc să începem o nouă pagină în istoria Republicii Moldova și mă bucur să am acum această discuție cu dumneavoastră direct, fără intermediari. Este o bună oportunitate să reflectăm asupra rolului nostru ca țară, să trecem în revistă starea politicii noastre externe, a serviciului diplomatic, dar și să avem un schimb de păreri, să ne cunoaștem mai bine, pentru a promova împreună, în următorii patru ani, interesele țării și ale concetățenilor noștri” a declarat Maia Sandu.

Președintele țării a accentuat că un obiectiv central al politicii noastre în plan extern este dezvoltarea unei politici externe în interesul cetățeanului. Totodată, Maia Sandu a menționat despre necesitatea de a ne concentra pe câteva dimensiuni în politica externă: diplomația economică, și în special promovarea produselor noastre, relațiile cu diaspora și serviciile consulare, precum și menținerea unui context internațional cât mai constructiv și pașnic în privința Republicii Moldova.

NEWS ALERT // Igor Dodon sesizează „criza politică din țară”. PSRM își convoacă Comitetul Executiv

loading...

Comments are closed.