Politic

Mama unui videoblogger amenințată de un susținător al PAS și Platorma DA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Autorul videoblogului „Într-un pas bun”, Ion Harghel, a postat astăzi pe pagină un screenshot care arată că un utilizatpr pe nume „Radu Kobiletskii”, i-a scris mamei sale un mesaj amenințător.

Liniștește-ți feciorașul că de nu o să îl liniștească altcineva„, așa sună mesajul pe care l-a primit mama lui Ion Harghel, din spusele căruia reiese că acesta este doar unul din foarte multe mesaje pe care este nevoită să le citească mama sa în fiecare zi.

Videobloggerul spune că nu așteaptă prin această postare să atragă atenția presei afiliate opoziției, sau a altor structuri autodenumite ca fiind parte a societății civile, deși acestea au reacționat la faptul că Natalia Morari se plângea că ar fi fost amenințată, chiar dacă nu a prezentat dovezi. Harghel spune că la acest caz din nou se vor aplica dublele standarde, iar presa va lăsa care pretinde a fi una liberă și neafiliată politic va omite acest moment.

„Dacă PAS și PPDA fiind în opoziție își permit să mă amenințe și să-mi intimideze familia, la ce să mă aștept atunci când aceste partide vor ajunge la putere?! Și eu, apropo, în fiecare ediție care apare pe această pagină, foarte bine îmi argumentez opinia și demonstrez cu probe atunci când spun că unii sau alții vă mint pe Dvs., stimați prieteni. ” scrie bloggerul în postarea sa.

Harghel afirmă că foarte grav ca atunci când persoanele care spun lucrurilor pe nume sunt amenințate și intimidate. Este riscul ca adevărul în așa cazuri să nu mai iasă niciodată la suprafață. Cel mai grav în opinia acestuia însă este faptul că se ajunge să fie amenințați membrii familiei.

În aceeași postare, Ion Harghel a cerut misiunilor diplomatice și ambasadorilor din statele occidentale să reacționeze în raport cu acest caz, care poate crea un precedent pentru viitor.

loading...

Comments are closed.