Mașina în care se afla Volodimir Zelenski a fost lovită de un șofer

Mașina în care se afla Volodimir Zelenski a fost lovită de un șofer. Președintele Ucrainei nu a fost rănit grav, a transmis purtătorul de cuvânt al acestuia miercuri seară, citat de AFP, scrie euronews.ro

„La Kiev, un automobil a intrat în coliziune cu maşina preşedintelui Ucrainei şi cu vehiculele din escorta lui”, a declarat Serghei Nikiforov într-un comunicat postat pe Facebook joi, la orele 01.22, (miercuri, 22.22 GMT).

“Medicii care îl însoţeau pe preşedinte i-au acordat asistenţă de urgenţă şoferului autovehiculului şi l-au transferat într-o ambulanţă”, a continuat acesta.

“Preşedintele a fost examinat de un medic, nu au fost depistate răni grave. Poliţia va investiga toate împrejurările producerii accidentului”, a mai spus el, fără alte detalii.

În discursul său televizat de noapte, a cărei înregistrare video a fost publicată la scurt timp după accident, Volodimir Zelenski a indicat că se întorcea din regiunea Harkov, dând asigurări că “aproape întreaga regiune a fost eliberată” după o contraofensivă-fulger menită să alunge trupele ruse.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share