Alte știri

Noi detalii despre bărbatul ucis în bătaie de doi tineri, la Soroca. A lăsat un copil orfan și o soție însărcinată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Au apărut noi detalii despre bărbatul de 40 de ani care a murit, după ce a fost bătut de doi tineri de 22 și 23 de ani în curtea unor blocuri de locuințe din Soroca, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

Persoane apropiate victimei ne-au comunicat că este vorba despre Sergiu B, un om de afaceri din orașul Soroca. Dânsul era proprietarul unui autoservice.

Acesta era căsătorit de aproape șase ani, iar împreună cu soția creșteau un băiețel de aproximativ 3-4 anișori și erau în așteptarea celui de-al doilea copil. Cu banii câștigați din afacere, Sergiu B. nu doar își întreținea familia, dar inclusiv și pe părinții săi care ar fi bolnavi.

Cei care l-au cunoscut pe Sergiu B. îl caracterizează pe ca pe o persoană liniștită, nonconflictuală și mereu săritor la nevoie. În seara de 4 noiembrie, când a fost bătut de către cei tineri, Sergiu B. se afla în curtea unui bloc de locuințe din oraș, împreună cu un cunoscut în vârstă de 29 de ani. Ultimul se joca cu o lanternă, când din greșeală i-ar fi orbit pe cei doi agresori de 22 și 23 de ani.

Aceștia s-au apropiat de amicul lui Sergiu B. și au început să se certe, iar Sergiu a încercat să aplaneze conflictul și să-și convingă cunoscutul să meargă acasă. Însă, cei doi tineri, crezând că Sergiu a fost cel care i-a orbit cu lanterna, l-au lovit cu pumnii în față.

El a căzut jos și s-a pălit cu capul de bordură și a rămas în stare de inconştienţă. Dânsula fost transportat la Spitalul Municipal Soroca, iar ulterior transferat într-un spital din Chișinău, unde din nefericire medicii nu au putut să-i salveze viața, iar după 7 zile de la incident, Sergiu B. s-a stins ieri, 11 noiembrie, pe patul de spital.

Cei doi tineri de 22 și 23 de ani, după incident au fost reținuți pentru 72 de ore, însă după expirarea acestora, au fost lăsați la libertate de către magistrații de la Judecătoria Soroca.

FOTO // Trei mașini nu au încăput în intersecție. Cu ce s-a sfârșit

loading...

Comments are closed.