Social

O adolescentă a fost înjunghiată de 30 de ori şi abandonată pe un câmp! Crima a fost săvârșită de prietenul ei în urma unei crize de gelozie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Adolescenta de 18 ani care a fost găsită miercuri seara fără suflare după ce fusese înjunghiată şi abandonată pe un câmp a fost identificată de poliţişti, un tânăr de 16 ani, prietenul acesteia, fiind reţinut. Tânăra a fost ucisă cu peste 30 de lovituri de cuţit în urma unei crize de gelozie, transmite mediafax.ro.

Anchetatorii care au declanşat miercuri seara cercetările în cazul crimei de la Botoşani, au reuşit să identifice în cursul nopţii tânăra găsită înjunghiată, dar şi pe presupusul criminal.

“Cadavrul fetei a fost identificat, fiind vorba despre o tânără de 18 ani. De asemenea, a fost identificat şi reţinut şi agresorul, fiind vorba despre un tânăr de 16 ani”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Anchetatorii au descoperit că fata găsită moartă într-o zonă de agrement situată în apropiere de municipiul Botoşani participase la o şedinţă foto împreună cu prietenul ei şi, la un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal pe fondul geloziei. Tânărul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi a înjunghiat-o pe prietena sa, fata fiind ucisă cu peste 30 de lovituri de cuţit.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoaşni, procurorii urmând să ceară joi arestarea preventivă a tânărului criminal.

loading...

Comments are closed.