Alte știri

O femeie riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt din automobil

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie în vârstă de 30 de ani, a fost reținută de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt din automobil.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cazul a avut loc pe data de 26 iunie, pe str. Albișoara, unde prin deteriorarea geamului persoane la acel moment necunoscute, au pătruns în interiorul automobilului de model „Vaz-112”, de unde a sustras bunuri materiale. Polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unității de transport. La fața locului bărbatul a comunicat că i-au fost sustrase două video registratoare și un telefon mobil. Bărbatul a estimat suma prejudiciului la 3 500 lei.

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspecta în comiterea infracțiunii a fost reținută și escortată la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceasta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că o parte din bunuri le-a vândut obținând un profit.

Femeia este cercetată penal în stare de libertate pentru furt, conform legislației în vigoare aceasta riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani

loading...

Comments are closed.