Alte știri

O interpretă cunoscută a anunțat pe pagina sa, că se sinucide. Cum au reacționat fanii?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interpreta de rap CupcakKe a fost dusă la spital de către poliţie, după ce a scris pe Twitter că se va sinucide, informează BBC.

Artista de 21 de ani a postat apoi tweet-ul pe Instagram alături de cuvintele: „Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine, chiar apreciez”.

Potrivit poliţiei din Chicago, CupcakKe, pe nume real Elizabeth Harris, a fost dusă la spital pentru o „evaluare psihică”, mai degrabă decât pentru răni, scrie Agerpres.

Fanii au alertat poliţia după ce au văzut tweet-ul marţi dimineaţa.

Peste 10.000 de utilizatori au răspuns la tweet-ul artistei, pentru a-şi manifesta aprecierea şi dragostea pentru aceasta.

CupcakKe vorbise de mai multe ori despre sinucidere în cântecele sale, iar uneori abordase chiar şi subiecte mai sumbre, precum pedofilia.

În 2016, rapperiţa a lansat „Pedophile”, o melodie despre o adolescentă de 15 ani, abuzată de un bărbat cu zece ani mai în vârstă, ale cărei versuri sunt scrise la persoana întâi.

CupcakKe urma să călătorească în Marea Britanie în această săptămână pentru o serie de concerte, însă datele acestora au fost amânate pentru luna martie.

loading...

Comments are closed.