Alte știri

„Pagubă” pentru traficanți de droguri italieni. Cocaină în valoare de 20.000 de Euro distrusă de mistreți

Pinterest LinkedIn Tumblr

O bandă de traficanți de droguri din Toscana a descoperit cu stupoare că o grămadă de cocaină valoroasă pe care o îngropaseră cu grijă în pădure a fost risipită de o turmă de porci sălbatici, anunță presa străină citați de Unimedia.info

Mistreții au reușit să spargă pachetele impermeabile în care era păstrată cocaina şi să împrăştie prin pădure o cantitate în valoare de circa 20.000 de euro. Întâmplarea a ieşit la iveală după ce poliţia a ascultat telefoanele unui grup suspectat de trafic de droguri – format dintr-un italian şi trei albanezi – şi a auzit pe unul dintre dealeri plângându-se de pierdere, scrie The Telegraph.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Toți cei patru dealeri au fost arestați ulterior și se confruntă cu acuzații de trafic de droguri. Doi au fost trimiși la închisoare, în timp ce ceilalți au fost plasați în arest la domiciliu.

Nu se știe nimic despre starea mistreților și nici despre ce efect a avut cocaina asupra lor.

Potrivit presei italiene, banda vindea în fiecare lună în jur de 2 kg de cocaină prin baruri și cluburi de noapte din zona orașelor Arezzo și Siena, din Toscana, încasând aproximativ 80 – 100 de euro pe un gram.

loading...

Comments are closed.