Politic

Partidele de opoziție și PRO MOLDOVA nu vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ion Chicu, după asumarea răspunderii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidele de opoziție și PRO MOLDOVA nu vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ion Chicu, după asumarea răspunderii asupra unui proiect de lege privind instituirea unor măsuri de susținere a cetățenilor și a mediului de afaceri în perioada stării de urgență, transmite Telegraph.md

Potrivit deputaților PAS și PPDA, aceste două partide nu vor depune o moțiune de cenzură în situația actuală, dar vor monitoriza acțiunile Guvernului. Deciziile au fost transmise prin intermediul declarațiilor de presă, separate.

În același context, deputatul Andrian Candu a spus, în cadrul unei emisiuni de la tv8, că nici grupul politic PRO MOLDOVA nu va vota vreo moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern.

Amintim că, la inițiativa Președintelui Igor Dodon, Guvernul Republicii Moldova și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului asupra proiectului de lege privind instituirea unor măsuri de susținere a cetățenilor și a activității de întreprinzător în perioada stării de urgență și modificarea unor acte legislative.

loading...

Comments are closed.