Alte știri

Partidul lui Cavcaliuc o felicită pe Maia Sandu și i-a înaintat deja primul pachet de inițiative legislative

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Acasă Construim Europa, transmite felicitări cu prilejul victoriei în urma turului II al alegerilor prezidențiale a candidatului politic, Maia Sandu.

Partidul PACE vrea să creadă că activitatea pe care o va desfășura Maia Sandu în cea mai înaltă funcție în stat, cea de Președinte al Republicii Moldova, va fi una de bun augur, în primul rând pentru toți cetățenii țării, atât de aici, cât și din diasporă.

“Suntem convinși că Maia Sandu fiind un președinte proeuropean, va fi președintele care va promulga legile înaintate și adoptate de PACE, cum ar fi:

– Votul electronic;

– Reforma fiscală și lichidarea a 150 de impozite;

– Legile special privind prevenirea și combaterea corupției din sistemul justiției și de aplicare a legii, care prevede și implementarea dosarului electronic;

– Pachetul de legi speciale privind soluționarea conflictului Transnistrean;

– Legea privind Renașterea Republicii Moldova, creșterea natalității și stabilirea salariilor de stat pentru mamele cu 3 copii și scutirea de toate impozitele pentru mamele cu 4 sau mai mulți copii;

– Legea cu privire la lichidarea partidelor politice care nu au participat, consecutiv, la 3 scrutine electorale;

– Legea privind independența primarilor și scoaterea acestora de sub influența politică.

Mizăm de asemenea și pe deschiderea, capacitatea doamnei Maia Sandu de a putea coopera strategic și inteligent, atât cu partenerii de aici, cât și cu cei dinafara țării pentru a menține și consolida relații frumoase, de susținere și ajutor reciproc, astfel ca Moldova să poată deveni un stat european în tot sensul cuvântului.

Republica Moldova merită și va avea un viitor mai bun iar noi, partidul PACE avem puterea, capacitatea și profesioniștii necesari pentru a realiza plenar acest obiectiv.

PACE este prima formațiune politică care păstrează, atrage și valorifică OAMENII împreună ACASĂ, construind EUROPA”, transmite PACE, mesajul fiind semnat de Gheorghe Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.