Politic

Pavel Filip: România a alocat încă 3 milioane de euro pentru renovarea grădinițelor din Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

O nouă veste bună pe final de an – România a alocat încă 3 000 000 de euro pentru renovarea grădinițelor Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi de premierul Pavel Filip.

„Sincere mulțumiri Guvernului României care a alocat încă 3 milioane de euro pentru renovarea şi modernizarea grădinițelor din Republica Moldova. Am spus nu o singură dată că educația este o prioritate a acestui Guvern. Iar crearea condițiilor bune pentru copiii noștri este o sarcină vitală”, a scris Pavel Filip pe Facebook, postând o poză de la deschiderea unei grădinițe renovată, împreună cu ambasadorul României în Moldova, Daniel Ioniță.

Amintim că până în prezent au fost renovate peste 920 de grădinițe din țara noastră cu suport financiar de la București, valoarea toatală lucrărilor depășind 26 de milioane de euro. „Unirea se face prin proiecte concrete de interconectare a infrastructurii”, a punctat Pavel Filip.

România a alocat încă 3 milioane de euro pentru renovarea grădinițelor Moldova, psd pdm, chisinau bucuresti, educatie monica babuc, plahotniuc partidul democrat, liviu dragnea, ue integrare europeana, 

loading...

Comments are closed.