Actual

Pentru binele PAS, Procuratura Anticorupție lucrează și noaptea?! Iată “precizările” nocturne despre acțiunile de astăzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce opinia publică a reacționat și a criticat PAS-ul pentru perchezițiile efectuate la domiciliul vloggerului Ion Harghel, câteva minute în urmă, la miez de noapte, Procuratura Anticorupție a ținut să publice niște precizări.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“Procuratura Anticoruptie, vine cu unele precizari cu referire la perchezițiile efectuate astăzi de către Procuratura, având în vedere interesul public sporit și informăm publicul că aceste acțiuni de urmărire penală au fost efectuate în cadrul cauzei penale numite generic “Kuliok”.

Efectuarea percheziții a fost determinată de rezultatele altor acțiuni de urmărire penala și se referă la activitatea persoanei supuse perchezițiilor din perioada 04-09 iunie 2019 când a interacționat cu mai mulți subiecți investigați, inclusiv Plahotniuc Vladimir, Iaralov Serghei.

Menționăm că perchezițiile efectuate nu au tangență cu activitatea desfășurată în prezent de către această persoană.
Pentru a nu prejudicia investigațiile cu informații suplimentare vom reveni ulterior”, a transmis Procuratura Anticorupție.

Dimineață, după ce un site conectat la SIS și Procuratură a publicat informația despre perchezițiile la domiciliul lui Harghel, opinia publică a reacționat, fiind împărțită în două tabere.

Astfel, în timp ce unii băteau din palme și se bucurau de acțiunile procurorilor, alții blamau actuala putere și o învinovățeau pe Maia Sandu de instaurarea dictaturii și de presiuni asupra persoanelor care critica partidul aflat la guvernare.

Cu reacții dure au ieșit Ion Chicu, Vlad Batrîncea, jurnaliști și bloggeri. Aceștia au atras atenția asupra felului cum oamenii legii acționează la comanda PAS și a Maiei Sandu, persecutând jurnaliștii și formatorii de opinie, Harghel fiind printre aceste victime ale regimului PAS.

Este de menționat că, presa afiliată PAS a publicat mai multe știri despre perchezițiile de astăzi, informația fiind transmisă într-un mod manipulator, iar Cotidianul a fabricat și un fakenews, acuzându-l pe Harghel de propagarea războiului rușilor împotriva Ucrainei, precum și de învrăjbirea populației din țara noastră.

Tv8, televiziune finanțată de europeni și americani, a manipulat prin imagini foto și video, dând impresia că acasă la Harghel sunt zeci de mascați de la CNA și SIS. În realitate, acasă la bloggerul Ion Harghel au fost doar doi procurori, iar aceștia au plecat de la fața locului într-un automobil înregistrat în Transnistria.

“Maia sau cine trage astăzi sforile in clubul vânătorilor de pokemoni și-a trimis dulăii acasă la Harghel. Din draga dimineață, ca să-i sperie femeia și copilul și să-i dea de gândit. Că e prea vocal Ion cu criticile lui față de „vremurile bune” pe care ni le-a adus această adunătură de ipocriți și analfabeți funcționali.

Cică ei caută kuliokul lui Dodon. Mama voastră de parșivi! Nu vă ajung pupincuriști? Pai is cât lumea deja! Uitați-vă cum au reflectat azi această nouă mascaradă ieftină! Niște viermi și lepădături. Mi-i scârbă! Asta-i „presa independentă”, care ne tine nouă lecții de moralitate! Ptiu!

Nu vă uitați la PAS că-s bicisnici și caricaturali și că le suflă vântul prin pantalonii găuriți. Ăștia pot și să muște. Și-s extrem de otrăvitori. Ca broaștele alea mărunte, cracanate și colorate. Kominternistii au știut mereu să creeze aparențe. Mai lăsați-i un pic s-apoi o sa vedeți voi vremuri bune!

Harghel îi apăsă pe bătătură și o face bine. Iată motivul, prieteni. Eu sper că încă mai există lume trează la minte care înțelege ce se întâmplă. Și că mai avem încă forță să rezistăm…”, a criticat jurnalistul Nicolae Federiuc.

loading...

Comments are closed.