Alte știri

Permis de conducere cumpărat cu 350 de euro, ridicat în PTF Criva

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr este cercetat penal pentru că și-a perfectat ilegal permisul de conducere moldovenesc. Asupra documentului au fost identificați indici necaracteristici, inclusiv lipsa elementelor de protecție. Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Criva au consemnat incidentul ieri, 18 octombrie.

Pe sensul de intrare în țară s-a apropiat un autocar, de model Mercedes Tarvego, care efectua ruta Polonia – Republica Moldova. În calitate de pasager se afla un locuitor al raionului Șoldănești, în vârstă de 33 ani. În timpul verificărilor, printre obiectele personale a fost depistat un permis de conducere cu semne vizibile de falsificare, care ar fi eliberat de către autoritatea națională.

Audiat, bărbatul a recunoscut că și-a perfectat actul, acum trei ani, prin intermediul unui necunoscut, contra sumei de 350 de euro.

Ca urmare, permisul de conducere a fost remis către laboratorul tehnico-juridic, iar polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord vor continua cercetările până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Citește și: În ultima săptămână 42 347 de persoane au părăsit Republica Moldova

loading...

Comments are closed.