Peste 700 de locuitori din Drochia au discutat cu Igor Dodon despre oferta electorală a BeCS

La Drochia, Igor Dodon a avut o întâlnire foarte călduroasă cu peste 700 de locuitori ai centrului raional și ai satelor vecine.

“Împreună cu Bogdan Țîrdea, deputat PSRM și Constantin Starîș, secretar executiv al Partidului Comuniștilor, le-am vorbit localnicilor despre importanța de a susține Blocul Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile din 11 iulie.

Locuitorii din Drochia sunt de acord cu faptul că anii de guvernare a echipei noastre, 2001-2009, au fost cei mai buni pentru Moldova, de aceea trebuie de susținut Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, astfel ca profesioniștii să poată schimba situația din țară spre bine și să nu admită haosul provocat de partidele de dreapta.

De asemenea, oamenii au mulțumit pentru proiectele realizate în raion cu susținerea fracțiunii parlamentare a PSRM, cum ar fi renovarea secției pediatrie a Spitalului Raional din Drochia, reparația unor gimnazii și a grădinițelor de copii din raion, reabilitarea drumurilor și alte proiecte. Am subliniat că planificăm și în continuare să investim masiv în infrastructură – drumuri, apă și canalizare, iluminat stradal etc.

Am reiterat că doar cu echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor vom obține relansarea economică și socială a Moldovei, vom avea o viață mai bună, vom păstra țara și vom promova doar interesele statului nostru si nu ale forțelor străine pentru care Moldova este o piesă de joc pe scena geopolitică”, a declarat Dodon.

Total
0
Shares
Total
0
Share