Alte știri

Petrocub Hâncești a ocupat locul trei în Divizia Națională și va debuta în Cupele Europene în anul viitor

Pinterest LinkedIn Tumblr
Final de sezon incredibil în Divizia Naţională. Când doi se bat, al treilea câştigă. Dacia şi Zaria erau favorite să încheie campionatul pe locul trei, însă Petrocub a dat toate calculele peste cap, ajutată de către Dinamo Auto şi Sfântul Gheorghe, relatează Mesager.
Înaintea ultimei etape, calculele hârtiei erau extrem de complicate.  Aflată pe locul cinci, Petrocub avea nevoie neapărat de victorie, însă trebuia să fie cu urechea la ce se întâmplă la Suruceni şi Ternovca. Formaţia lui Lilian Popescu a surclasat Zimbru cu 4-1. Pentru gazde au înscris Ambros, Mudrac şi Taras, iar Prepeliţă şi-a trimis mingea în propria poartă.
Principalele adversare ale Petrocubului în lupta pentru locul trei, Zaria şi Dacia, au suferit eşec în partida cu Sfântul Gheorghe şi Dinamo Auto. Sfinţii s-au impus în faţa bălţenilor cu scorul de 2-1, chiar dacă au fost conduşi. Suvorov şi Maxim au întors rezultatul.

Surpriză şi la Ternovca. Dinamo Auto a reuşit să se salveze de la retrogradare, învingând în ultima etapă pe Dacia cu 3-2. După acest eşec, lupii galbeni au căzut pe locul patru.

În aceste condiţii, echipa antrenată de Lilian Popescu, Petrocub, va juca în premieră în cupele europene. Performanţa este una istorică pentru fotbalul din Hânceşti.

Campioana Moldovei, Sheriff, a fost învinsă în ultima etapă pe teren propriu de Speranţa. Echipa lui Cristian Efros a câștigat cu 1-0 şi este singura care a reuşit să învingă Sheriff-ul în acest sezon. După meci, viespile au primit medaliile de campioni şi trofeul pentru ediţia intermediară 2017.

Pe ultimul loc în campionat s-a clasat Spicul, trupa din Chişcăreni a fost învinsă de Milsami cu scorul de 2-0.

loading...

Comments are closed.