Economic

Președintele MAIB, Serghei Cebotari, a fost desemnat „Omul Anului 2018”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Performerilor din management şi business, oamenilor de cultură, din mass-media şi celor care au revoluţionat societatea prin proiecte de impact desfăşurate în anul 2018 le-au fost recunoscute meritele şi aduse laurii de revista VIP Magazin, care a desemnat „Omul Anului 2018” în cadrul unei gale organizate la Chişinău, scrie diez.

La categoria „Management”, Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, a luat titlul „Omul Anului 2018”, titlul fiind un omagiu pentru rezultatele de excepţie obţinute de MAIB în anul 2018, an care a deschis o nouă etapă de dezvoltare a băncii.
 
„Pentru Moldova Agroindbank în 2018 s-a încheiat cea mai complicată şi complexă perioadă din istoria sectorului bancar, MAIB reuşind să devină o instituţie şi mai valoroasă, cu o echipă şi mai puternică. Declar cu fermitate şi mândrie că am intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, cu perspective şi oportunităţi mult mai vaste atât pentru instituţia pe care o conduc, cât şi pentru clienţii şi partenerii noştri. Toate aceste realizări, precum şi acest trofeu se datorează echipei MAIB, care ştie să răstoarne munţii acolo unde alţii văd imposibilul. Credem cu tărie că un sistem bancar onest, transparent şi implicat social este indispensabil pentru dezvoltarea echilibrată şi de durată a economiei ţării noastre”, a declarat Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank.
omul anului 2018, vip magazin, republica moldovei
loading...

Comments are closed.