Alte știri

Program special de activitate pentru secția de votare nr. 1/342, orașul Strasbourg, Republica Franceză

Pinterest LinkedIn Tumblr

CEC a instituit program special de activitate, în cadrul alegerilor prezidențiale de duminică, pentru secția de votare nr. 1/342, orașul Strasbourg, Republica Franceză, între orele 7:00 și 20:00.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Decizia vine în contextul extinderii măsurilor restrictive de către autoritățile Republicii Franceze, legate de situația epidemiologică generată de COVID-19, precum urmare a declarării celui mai înalt grad de alertă anti-teroristă, în urma atacurilor din Nice și Avignon. În acest context, Reprezentanța permanentă a Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei, cu sediul în orașul Strasbourg, a fost notificată de către autoritățile orașului că accesul în clădire unde își va desfășura activitatea secția de votare, va fi sistat la orele 20.00.

Amintim că tot astăzi, CEC a instituit program special de activitate și pentru secția de votare nr. 1/307, orașul Baku, Republica Azerbaidjan.

Citește și: Igor Dodon îndeamnă cetățenii să iasă la vot: „A venit timpul ca Moldova să opteze pentru pace, stabilitate și dezvoltare”

loading...

Comments are closed.