Actual

Sărbătorile de iarnă au culminat la Aeroportul Internațional Chișinău cu surprize pentru micii pasageri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sărbătorile de iarnă au culminat la Aeroportul Internațional Chișinău cu surprize pentru micii pasageri. Cu ocazia Crăciunului și a Revelionului, compania Avia Invest a decis să-i surprindă pe copii cu dulciuri, baloane și animatori costumați în personajele mult îndrăgite din desene animate.

În pofida condițiilor restrictive impuse de pandemie, administrația Avia Invest păstrează obiceiul de a transmite emoții frumoase și a bucura pasagerii cu ocazia sărbătorilor, cu decoruri desprinse din poveste și surprize.

Călătorii au apreciat acest gest, care le-a adus buna dispoziție și zâmbete micuților. Totodată, pasagerii au menționat că sunt fascinați și de Pomul de Crăciun și decorațiunile de sărbătoare.

De la mic la mare, pasagerii au făcut poze cu animatorii costumați și au împărtășit bucuria de a reveni acasă și a petrece sărbătorile alături de cei dragi.

Celebrarea sărbătorilor de iarnă a devenit deja o tradiție frumoasă pentru compania Avia Invest, creând de fiecare dată o atmosferă feerică pentru toți călătorii.

Aeroportul Internațional Chișinău s-a dezvoltat continuu, în ultimii ani, și este considerat în prezent unul dintre cele mai moderne din spațiul CSI. Aerogara a fost renovată capital și s-a extins substanțial, iar pasagerii au parte de condiții la cele mai înalte standarde de calitate, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și a deservirii.

De asemenea, a fost construită o nouă pistă pentru decolare-aterizare, astfel încât să fie posibile zborurile fără întreruperi în timp ce sunt efectuate lucrări de renovare la pista de bază.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, persoane în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, persoane în picioare, balon şi interiorAr putea fi o imagine cu 4 persoane, copil, persoane în picioare, balon şi interiorAr putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, persoane în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu persoană, copil şi stând în picioare

loading...

Comments are closed.