Social

Scandal monstru în capitală! Oleg Cernei a privatizat ilegal scara unui bloc din Chișinău pentru a face o sală de fitness

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scandal la un bloc de pe strada Eugen Coca din Capitală. Locatarii sunt indignaţi că intrarea principală în clădire a fost privatizată, iar acolo se construieşte o sală de fitness.

Oamenii au aflat despre faptul că vor putea folosi doar intrarea auxiliară, când muncitorii au început să clădească pereţii. Unul dintre locatarii stresați și-a amintit despre cutremurul din 1991 când nu putea să încapă prin aceastră intrare auxiliară. „Aici ei vor să facă pereți, da dacă doamne ferește un cutremur, un pojar unde sa fugă lumea?! Doamne ferește o înmormantare, n-ai cum să scoți sicriul cu mort.” spune un alt locuitor al blocului, transmite stiri.md.

Proprietarii susţin că au cumpărat două încăperi la parter şi holul de la intrarea principală, care le uneşte, încă în 2010. Suprafaţa totală este de 250 de metri pătraţi. Locatarii blocului dau vina pentru cele întâmplate pe fostul preşedinte al asociaţiei de locuințe privatizate, fostul consilier municipal Oleg Cernei. „A venit Cernei la preşedintele de asociaţie. S-au început furturile, a vândut şi încăperea în care stătea preşedintele, a vândutd, iaca ieşire”. spun locatarii.

La rândul său, Cernei spune că parterul nu a aparținut niciodată asociației și a fost privatizat înainte ca el să fie președintele asociației de proprietari.

Oamenii legii investighează cazul. Până vor fi stabilite toate circumstanţele incidentului, lucrările de construcţie au fost stopate.

loading...

Comments are closed.