Alte știri

Silvio Berlusconi are o nouă iubită cu 53 de ani mai tânără

Pinterest LinkedIn Tumblr

Silvio Berlusconi are o nouă iubită, cu 53 de ani mai tânără. Se numește Marta Fascina, are 30 de ani și este parlamentar în partidul fostului premier. Se confirmă, astfel, speculațiile din ultima perioadă, după ce în presă au apărut fotografii cu cei doi la un hotel din Elveția. Totul, în contextul în care miliardarul anunțase ieri despărțirea de fosta iubita de 34 de ani.

Relaţia romantică care a durat aproape zece ani între fostul premier italian Silvio Berlusconi, 83 de ani, şi Francesca Pascale, 34 de ani, s-a terminat, a anunţat miercuri cotidianul Il Giornale, citat de Agerpres„Nu există nicio relaţie romantică (între Berlusconi şi Pascale) şi nu formează un cuplu”, a afirmat ziarul deţinut de familia Berlusconi, citând un comunicat al echipei fostului premier. „Între Silvio Berlusconi şi Francesca Pascale există o relaţie de prietenie şi afecţiune”, se mai arată în comunicat.

Anunţul are loc în urma publicării unui articol în revista pentru femei „Diva e Donna” în care Berlusconi apare alături de o femeie identificată de mass-media italiană ca fiind Marta Fascina, parlamentar în vârstă de 30 de ani, membră a formaţiunii Forza Italia.

Francesca Pascale, care este cu 49 de ani mai tânără decât Berlusconi, a ţinut prima pagină a ziarelor de-a lungul anilor exprimându-şi opinia despre chestiuni care nu sunt în mod normal asociate cu fostul premier, inclusiv drepturile homosexualilor. Anul trecut, ea şi-a declarat susţinerea pentru „Sardines”, o mişcare civică care a început să combată popularitatea în creştere a partidului de extremă dreaptă Liga, aliat al Forza Italia.

Berlusconi, a cărui carieră politică a fost afectată de acuzaţii de corupţie şi scandaluri sexuale, se confruntă de câţiva ani cu probleme de sănătate. El a suferit o operaţie pe cord în 2016, iar în 2019 a fost supus altor două intervenţii chirurgicale – pentru hernie inghinală şi obstrucţie intestinală.

În vârstă de 83 de ani, Silvio Berlusconi a fost căsătorit de două ori și a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri sexuale. Condamnat la închisoare pentru relații sexuale contracost cu o minoră, a scăpat de pedeapsă după anularea deciziei.

Sursa: digi24.ro

Citește și: La 55 de ani, actorul Eddie Murphy are 10 copii cu patru femei

loading...

Comments are closed.