Social

Șocant! O bătrână a fost bătută și violată de doi frați, pentru 80 de lei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie de 60 de ani din judeţul Bacău a trecut printr-o experienţă teribilă. Victima a fost atacată, noaptea, de doi vecini, în timp ce se îndrepta spre casă. Bărbaţii au imobilizat-o şi au târât-o într-o râpă, unde au violat-o şi au tâlhărit-o.

Suspecţii au fost arestaţi. Este vorba de doi fraţi care ar fi putut să-i fie nepoţi.

Femeia mergea singură spre casă şi mai avea doar câteva sute de metri. Când cei doi fraţi au atacat-o, nu s-a putut apăra. A fost dusă cu forța într-o pădurice de la marginea satului. Aici, după ce au lovit-o şi au violat-o, agresorii i-au luat toţi banii pe care îi avea la ea – 80 de lei.

Victima a rămas apoi în pădure, în stare de şoc, în urma loviturilor primite. Abia ceva mai târziu a putut striga după ajutor. O vecină care trecea prin zonă a auzit-o şi i-a anunţat familia. Chiar fiul victimei şi-a găsit mama în râpă şi a ajutat-o.

Din cauza şocului, femeia nu a putut povesti ce s-a întâmplat. I-au trebuit două zile ca să îşi revină şi să îi spună soţului ce păţise. Acesta a mers la poliţişti şi astfel agresorii au ajuns în fata anchetatorilor.

loading...

Comments are closed.