Termeni și condiții

DESPRE NOI

„Telegraph Media” S.R.L., deține și administrează la adresa www.telegraph.md (“Site-ul”) un web-site conținând materiale informative.

Telegraph Moldova este un portal de știri privat care urmărește să informeze cetățenii în mod corect și operativ. Noi ne axăm pe informarea zilnică a societății despre evenimentele de actualitate din Republica Moldova, dar și din străinătate. Site-ul este întregistrat pe agregatorul de știri news.yam.md.

Oferim noutăți în format text, foto și video. Știrile pot fi accesate ușor atât de pe calculator, de pe tabletă cât și de pe telefonul mobil. Portalul este prezent pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, Odnoklassniki și Twitter, plus canalul YouTube. Toate știrile pot fi comentate absolut necenzurat cu ajutorul unui profil de Facebook.

 

PRINCIPII ȘI VALORI
– Prezentăm știrile obiectiv, imparțial și echidistant
– Încercăm să publicăm informația cât mai operativ și detaliat posibil
– Promovăm valorile democratice în societate și spiritul pro-european al Republicii Moldova
– Suntem toleranți față de toate opiniile cetățenilor indiferent de apartența etinică, identitatea politică, socială, culturală, etc.
– Punem un accent deosebit pe promovarea patriotismului si a moldovenilor care aduc plus valorea statului Republica Moldova.

 

DREPTURILE DE AUTOR
Orice știre poate fi distribuită pe orice rețea de socializare fără restricții. Orice material publicat de Telegraph.md poate fi preluat de alte portaluri informative cu condiția să fie indicată sursa originală, link-ul activ către sursă și păstrând toate watermark-urile.

loading...