Alte știri

Top 10 animalele homosexuale şi mari amatoare de sex oral

Pinterest LinkedIn Tumblr

După Darwin, impulsurile sexuale ale animalelor sunt create astfel încât să conducă la reproducere. Astfel că, pentru ele, este necesar să fie heterosexuale. Însă, noile descoperiri în lumea necuvântătoarelor arată că numărul animalelor homosexuale – excepţiile care, până acum, confirmau regula de mai sus – este mult mai mare decât aşteptat.

Top 10 animale gay. Dacă sunt specii unde cazurile de homosexualitate sunt excepţionale, la alte rase acest comportament este des întâlnit.

10. Antilopele kob. Masculii sunt 100% heterosexuali, însă, 10% dintre femele sunt gay

9. Lebăda neagră. Aproape 20% dintre cuplurile de lebede negre sunt constituite doar din masculi. Iar un sfert din rândul “familiilor” au ambii părinţi masculi. Cum aşa? Unul dintre ei se împerechează cu o femelă, iar după ce aceasta depune ouă, este alungată de cei doi masculi care au grijă de viitorii pui.

8. Bizonul american. Peste 55% dintre masculi încearcă să se împerecheze cu un alt mascul. Una dintre explicaţii este aceea că femelele bizon nu vor să se împerecheze decât o singură dată pe an. În absenţa femelelor, “cuplurile” de bizoni gay pot ajunge şi la câteva tentative de “împerechere” într-o zi.

7. Maimuţele macac din Japonia. Atât femelele, cât şi masculii, au activităţi homosexuale.

6. Morsele.Până să ajungă adulţi, majoritatea adolescenţilor masculi au activităţi homosexuale. După ce ating pragul maturităţii sexuale, masculii devin bisexuali. Se împerechează cu femelele atunci când e sezonul, iar în restul anului se iubesc cu alţi masculi.

5. Balenele gri. Mulţi masculi din această specie au porniri homosexuale, iar biologii marini care au făcut studii au spus că au asistat la adevărate orgii gay, cu până la cinci masculi care se “iubeau” simultan.

4. Girafele.Nu este un lucru neonişnuit la aceste animale să vezi un mascul care face curte unul alt mascul. Jocurile de afecţiune pot dura şi o oră, după care unul dintre masculi se lasă încălecat. De fapt, la girafe, activităţile homosexuale sunt mult mai dese decât cele heterosexuale.

3. Maimutele bonobo. Aproape toate maimuţele din această specie din pădurile tropicale din Congo, în zona Africii centrale, sunt bisexuale. La fel de comune sunt şi relaţiile incestuoase între maimuţele bonobo de acelaşi sex, în special în rândul femelelor.

2. Delfinul nas de sticlă este una dintre cele mai active sexual creaturi din rangul animal. Nu doar că se simte atras de alţi delfini de acelaşi sex, dar s-a descoperit că sunt atraşi de alte specii, ca broasca ţestoasă de mare şi chiar de oameni. Toţi masculii sunt bisexuali, dar trec prin perioade în care sunt exclusiv homosexuali. Atunci, este frecvent sexul oral, în care un delfin îşi stimulează partenerul în zona genitală cu ajutorul nasului.

1.Liliacul. Incidenţa cazurilor de homosexualitate în rândul animalelor are cea mai mare frecvenţă în rândul liliecilor, de depăşindu-i chiar şi pe oameni.

loading...

Comments are closed.