Alte știri

Trolii lui Năstase, promotorii infecției cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Recent, Republica Moldova a depășit pragul de 30 000 de cazuri confirmate de infecție cu COVID-19. O cifră foarte mare pentru un stat atât de mic. 

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Efectul acestui fapt s-a produs din mai multe cauze, de la neglijența unei părți de populație după ridicarea măsurilor de restricție până la un nou val al epidemiei constatat practic în toată lumea. Dar printre acești factori, un alt, dacă nu considerabil, cel puțin de o doză mare de influență este activitatea opoziției în media. Mai exact, activitatea trollilor opoziției în spațiul mediatic moldovenesc.

În cazul de față, am în vedere un specimen de fakeprofil anume – Andrei Petru.

Despre faptul că Andrei Petru este un fake și troll al PPDA, ce i-a furat identitatea unui interpret român, Telegraph.md a scris încă cu doi ani în urmă, ceea ce deja denotă despre lunga lui activitate.

Revenind la ziua de azi observăm că Andrei a devenit specialist epidemiolog și „cunoaște” exact cu ce se mănâncă epidemia asta.


Adică, Andrei Petru consideră că numărul cazurilor de îmbolnăviri este desenat de guvernare, ceea ce deja este o insultă la adresa celor 896 decedați și rudelor acestora, și evident a celor 30 000 de infectați care numai dânșii știu prin ce calvar au trecut, dar cea mai adâncă insultă este adusă medicilor din prima linie, infectați și decedați pentru ca cei care stau în spatele lui Petru să poată scrie postări manipulatorii și să nu stea câte patruzeci de zile în secția reanimare. Mai ales, cât de amoral să fii, cât de gros să fii plătit, ca să consideri oamenii de idioți încât se le aduci ca exemplu statul Belarus, care e cunoscut din ce motive nu avusese cazuri de COVID-19 o bună perioadă de timp – regimul autoritar Lukașenko pur și simplu nega coronavirusul.

Plus la asta, observăm impactul mare acestei prostii mediatici de 20 000 distribuiri, deci lui Andrei Petru i-a reușit să mintă 20 000 de oameni, care vor neglija măsurile de protecție crezând că nu există nici un coronavirus și spitalele noastre se vor mai umple cu cel puțin 20 000 de infectați. Întrebarea e câți din ei vor deceda și câți medici vor deceda pentru ei? Din vina unui Andrei Petru, fake și troll al opoziției?

Cel mai mult sper la aceste întrebări să încerce să răspundă în primul rând, eroul baricadelor și promotor al crucifixurilor, domnul Andrei Năstase!

loading...

Comments are closed.