Un aprig susținător al Platformei DA, către Maia Sandu și Năstase: Aroganța și îngâmfarea voastră a devenit iritantă pentru societate!

stanislav pavlovschi, Un aprig susținător al Paltformei DA către Maia Sandu și Năstase, Aroganța și îngâmfarea lui nastase si maia sandu, blocul acum nastase si maia sandu, alianta acum psrm, 

Fostul ministru al Justiției, Sanislav Pavlovschi, unul din fruntașii Platformei DA, a venit cu un mesaj critic la adresa liderilor blocului ACUM, Năstase și Maia Sandu. Pavlovschi spune că aroganța și îngâmfarea lui Năstase și Maia Sandu a devenit iritantă pentru societatea Republicii Moldova.

“Organizarea de concursuri pentru functii-cheie in stat este o eroare! Concursurile pot fi desfasurate in privinta functiilor de executant, ci nu in privinta primilor persoane, care determina politicile statului in diverse domeniiu!

Hai, sa organizam atunci concursul si pentru functia de Presediunte al tarii, sau un concurs la functia de prim-ministru… Nicaieri in lume nu se face asa ceva! Ati vazut macar o data un concurs la functia de judecator la Curtea Suprema a SUA? Sau la functia de director CIA ? Sau la functia de director FBI?

Solutia este alta. Aveti nevoie de o banala lista de rezerva, in care vor fi incluse mai multe persoane notorii. Faceti un efort, intocmuti acesta lista. Tara este foarte mica si se vede foarte bine cine si ce prezinta.

Invatati, va rog, sa discutati cu oamenii. Aroganta si ingamfarea voastra a devenit deja emblematica si iritanta pentru societate”, s-a adresat Stanislav Pavlovschi către Năstase și Maia Sandu. 

“Oare nu va dati seama ca nicio persoana cu demnitate nu poate participa in concursurile voastre, care nu prezinta altceva decat o usa din spate, prin care repzezentantii vechii guvernari au o minunata posibilitate sa acceada la putere?

Ati auzit ceva de politica de cadre? Sau de head-hunting? Daca nu sunteti capabili sa gasiti persoane potrivite, adresati-va la HR-companii!

Utilizati experienta ONU, EU, dati posibilitatea oamenilor sa-si creieze profile-lurire in diverse domenii, din care apoi veti alege candidatii! Utilizati metode moderne! Lasati, va rog, concursurile voastre primitive, care nu prezinta decat un esec total, pentru care veti fi dur taxati”, a adăugat activistul Platformei DA.

Pavlovschi le spune lui Năstase și Maia Sandu ca si-au asumat raspunderea pentru guvernarea tarii. Soarta poporului este in mainile lor, poporul asteapta din 24 februarie incoace. Cinci luni deja…

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share