Alte știri

Un bărbat de 43 de ani, găsit mort în propria casă. Poliția a reținut mai mulți suspecți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Durere fără margini într-o familie din raionul Drochia. O femeie de 62 de ani și-a găsit fiul mort în propria casă. Descoperirea a fost făcută în seara de 14 septembrie, într-o locuință din satul Pervomaisc.

La fața locului, medicul legist, venit împreună cu polițiștii a constatat că pe corpul decedatului, în vârstă de 43 de ani, sunt prezente o mulțime de semne de maltratare. Mama lui le-a declarat că și-a văzut ultima data fiul în viață în amiaza de 14 septembrie. Polițiștii au stabilit totuși că acesta ar fi fost bătut trei zile mai devreme.

JANA MOLCEANOV, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE DROCHIA: „S-a stabilit că răposatul a fost maltratat la data de 11 septembrie, suspecții fiind stabiliți. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico legale, pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. La moment se întreprind și alte acțiuni de urmărire penală, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului”.

La moment, poliția nu poate oferi mai multe detalii despre suspecți, deoarece Ancheta este în plină desfășurare. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă pedeapsă pentru provocarea leziunilor grave soldate cu decesul victimei.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.