Social

Un bărbat din Nisporeni riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf stradal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigație a grupei specializate în combaterea jafurilor și tâlhăriilor a Inspectoratului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 43 de ani originar dintr-o localitate din r. Nisporeni, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Poliția a fost sesizată pe data de 08 iunie, de către o doamnă cu vârsta de 36 ani, comunicând că a fost agresată și jefuită de geantă. La locul faptei femeia a declarat că în timp ce se deplasa pe stradă la intersecția str. Alba Iulia cu șos. Balcani, a fost agresată de către un bărbat și deposedată de geanta personală în care avea telefonul mobil de model ,,Samsung A5”, actele de identitate și card bancar. Prejudiciul a fost estimat la 7 500 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală prevăzută de art.187 CP ,,Jaf”, fiind dispuse mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală.

Urmare a măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, bănuitul în comiterea infracțiunii a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al direcție de Poliție mun. Chișinău. Conform legislației în vigoare individul riscă o cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.