Social

Un bărbat din orașul Bender a fost reținut la frontieră pentru transport ilegal de alcool și zahăr

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din orașul Bender va fi amendat contravenţional pentru achiziţionarea și transportarea mărfurilor fără dovada originii şi a provenienţei acestora. Persoana a fost identificată în trafic, la ieşirea din satul Troiţcoe, raionul Cimişlia, în seara zilei de ieri, 15 septembrie, transmite Telegraph.md

Ofiţerii de investigaţii de la Direcția regională EST, acționând conform unei informații operative, au stopat un Ford Transit, înmatriculat în regiunea transnistreană. La volanul mașinii a fost legitimat un conațional de 62 de ani. După controlul actelor de identitate și celor pentru mijlocul de transport, poliţiştii de frontieră au solicitat prezentarea documentelor pentru încărcătura transportată. Astfel, în microbuz au fost numărați 10 saci cu zahăr şi două butelii cu lichid incolor, cu miros specific de alcool. Pentru o jumătate de tonă de zahăr și 10 litri de alcool, bărbatul nu a putut prezenta niciun act de referință.

Deși, la audieri persoana a declarat că transportă bunurile pentru uz personal, există informația că aceasta le achiziționase în scop de comercializare.

Marfa şi mijlocul de transport au fost indisponibilizate pe teritoriul Sectorului Poliţiei de Frontieră Troiţcoe, cazul fiind transmis Inspectoratului de Poliţie Cimişlia pentru documentare și luarea măsurilor legale ce se impun. În conformitate cu art.265 CC al RM, bărbatul riscă o amendă de la 60 u.c. până la 90 u.c.

TERIFIANT // Mamă ucisă de propriul fiu cu toporul în cap, la Căușeni

 

loading...

Comments are closed.