Alte știri

Un bărbat fără adăpost, acuzat că a ieșit afară pe timpul carantinei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat fără adăpost a fost acuzat că a ieșit afară „fără motive rezonabile”, în timpul carantinei, relatează Digi24.ro

Sultan Monsour, 45 de ani, riscă să fie judecat la Londra, după ce s-a declarat nevinovat, pentru că a încălcat regulile de deplasare, potrivit Independent.

Potrivit acestora, cetățenii nu pot ieși „în afara locului în care trăiesc fără o scuză rezonabilă”. Dar legea prevede că restricția „nu se aplică persoanelor fără adăpost”.

Un judecător a contestat decizia organelor de urmărire penală.

Monsour, fără adresă fixă, a fost arestat pe 5 mai, într-o stație de metrou din Londra. Inițial, el le-a spus polițiștilor că locuiește în Stratford și că se află în drum spre casă. Abia după ce lucrurile s-au complicat a spus că, de fapt, nu are domiciliu.

Polițiștii spun că bărbatul a fost anterior avertizat de polițiști, iar la „a doua abatere” a fost arestat. „El le-a spus polițiștilor că are o adresă”, a explicat procurorul decizia de arestare.

În timpul ce judecătorul spune că acuzațiile împotriva bărbatului ar trebui retrasă, procurorul spune că nu va renunța la acestea. Bărbatul va apărea în fața instanței de judecată pe 22 iunie.

Citește și: Un german a rămas blocat timp de aproape două luni în zona de tranzit a aeroportului din New Delhi

loading...

Comments are closed.