Alte știri

Un neurochirurg din Turcia va opera gratuit la Chișinău pacienți cu maladii cerebrovasculare

Pinterest LinkedIn Tumblr
Pe 3 iulie, în incinta Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” a avut loc primul webinar dedicat Neurochirurgiei endovasculare moldo-turce în cadrul căruia au fost analizate cele mai complicate patalogii cerebrovasculare de către neurochirurgii de la INN, de comun cu profesorul turc Olcay Cizmeli, șeful serviciului neurochirurgie endovasculară din Istanbul. Reprezentanții INN la webinar au fost directorul Grigore Zapuhlîh împreună cu echipa neurochirurgie endovasculară.

Profesorul turc a promis specialiștilor moldoveni că în scurt timp va veni într-o vizită de lucru la Chișinău, unde va efectua intervenții chirurgicale live, pe gratis, pacienților cu maladii cerebrovasculare, în cadrul unui schimb de experiență, cu participarea echipei neurochirurgicale din cadrul INN.

Directorul INN, la propunerea căruia a fost organizat acest webinar extrem de binevenit specialiștilor, planifică organizarea și altor astfel de webinare cu participarea și a altor profesori de talie internațională.

loading...

Comments are closed.