Alte știri

Un șef din cadrul Spitalului Republican a fost răpus de infecția COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Serviciului Informațional și Telecomunicații de la Spitalul Clinic Municipal ”Timofei Moșneaga” a decedat în urma infecției cu COVID-19. Despre acest lucru s-a anunțat într-un comunicat al instituției.

Cu o mare durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, domnul Mihail Parasii, care a decedat în noaptea zilei de ieri, 10 decembrie, pierzând lupta cu COVID – 19. Colectivul nostru a pierdut un membru al familiei. Domnul Mihail și-a dedicat întreaga viață muncind la IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”. De 40 de ani acesta a activat în domeniul Serviciului Informațional și Telecomunicații, ultimii ani fiind șeful serviciului.
Aducem sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Suntem cu gândul alături de ei, în aceste clipe sumbre. Este de necrezut această pierdere. Domnul Parasii a fost un om deosebit, un coleg extraordinar, care și în cele mai dificile zile îți dăruia zâmbet și te încuraja. Profesionalismul d-lui era un exemplu pentru colegii de breaslă.
Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere fără margini. Fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul!

Citește și: FLASH // Alți 19 moldoveni au decedat din cauza infecției cu COVID-19. Bilanțul deceselor în țara noastră a atins pragul de 2500

loading...

Comments are closed.