Social

UPDATE // Explozia de la Botanica: O persoană a murit, iar alta a fost rănită

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 7 iulie, într-o curte de locuit din sectorul Botanica al Capitalei a avut loc o explozie. Imediat la fața locului au fost orientate toate serviciile specializate ale Poliției, Bombteh și ambulanța, transmite Telegraph.md

La data de 07.07.2020, ora 14:41, la dispeceratul Inspectoratului de Poliție Botanica, al DP a mun. Chișinău, a parvenit informația prin intermediul Serviciului unic de urgență 112, că pe bd. Dacia 38/6, mun. Chișinău, în curte a fost o persoană explodată.

Deplasându-se la fața locului, conducerea Inspectoratului de poliție Botanica, grupa operativă, conducerea DP, s-a stabilit că în curtea blocului indicat se aflau două persoane de gen masculin, rănite, însângerate, unde la o persoană fiindui stabilit decesul de către echipa ambulanței, însă a doua persoană fiind transportată la Spitalul de urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Prin jurul persoanelor era sânge, particule din metal, unde din declarațiile martorilor, s-a stabilit, că în mâna persoanei decedate, se afla o grenadă de model neidentificat, căreia i-a scos focosul și a explodat în mână și ranind-ul.

Astfel, în cadrul măsurilor întreprinse, s-a stabilit că persoana care i-a fost constatat decesul este un bărbat în vârstă de 61 de ani și persoana rănită este un tânăr în vârstă de 26 de ani.

Bărbatul decedat fiind dintr-o familie ce duce un mod de viață antisocial, deseori tulbură liniștea publică.

Vecinii caracterizează negativ membrii familiei. deseori în apartamentul dat se adună persoane.

Soția decedatului la moment este închisă la pușcărie, pentru omor. Materialul este înregistrat în registru de evidență a infracțiunilor cu nr. 985 din 07.07.20, alte circumstanțe se stabilesc.

Zona a fost încercuită, iar accesul oamenilor a fost restricționat.

Citește și: BREAKING NEWS // EXPLOZIE în Capitală. Doi bărbați au fost răniți

loading...

Comments are closed.