Politic

Vice-președinte al Platformei DA: La momentul de față nu există nici un bloc comun cu PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, într-o dezbatere televizată, vice-președintele Platformei DA, Alexandr Slusari a spus că nu este clar dacă Platforma DA totuși va crea o alianță comună cu PAS pentru alegerile parlamentare din 2018.

La emisiunea „În vizor” difuzată pe postul „Impact TV” vice-președintele Platformei DA a negat faptul că există un bloc comun între partidul pe care îl reprezintă și partidul PAS al Maiei Sandu. „La momentul de față nu există nici un bloc comun cu PAS, eu răspund pentru mine și partidul pe care îl reprezint. Fiecare trebuie să răspundă pentru faptele lui, inclusiv Maia Sandu” a declarat Alexandr Slusari. Totodată Alexandru Slusari a dat de înțeles că alianța cu Maia Sandu nu este o prioritate pentru partidul a cărui vice-președinte este, de fiecare dată când a fost întrebat despre blocul comun eschiva de la un răspuns concret.

Reamintim că la data de 28 septembrie, într-o postare pe Facebook, Partidul Acțiune și Solidaritate a declarat intenția de a face o alianță, un bloc comun pentru alegerile parlamentare din 2018 cu Platforma DA.

Antipatia față de Maia Sandu a vice-președintelui Platformei DA este cunoscută publicului larg de ceva vreme. Înainte de alegerile prezidențiale din 2016, au fost făcute publice unele interceptări telefonice. Una dintre acestea era discuția lui Andrei Năstase și Alexandru Slusari. În această discuție, Slusari o învinuiește pe Maia Sandu că ar lucra mână în mână cu Plahotniuc. În aceeași discuție, Andrei Năstase îl susține pe Alexandr Slusari, învinuind-o pe Maia Sandu că ar fi părtașă cu bandiții.

În cadrul aceleiași dezbateri, Ion Harghel, vice-președintele Tineretului Democrat l-a întrebat pe Alexandru Slusari despre finanțatorii JurnalTV, și despre motivele pentru care Renato Usatîi are posibilitatea de a-și expune poziția iar Maia Sandu mai puțin. „Jurnal TV este finanțat din Europa, iar din câte știu, Renato Usatîi nu este condamnat definitiv, în urma lui este societatea, de Maia Sandu eu nu răspund cum nu răspund nici de JurnalTV.” a adăugat Slusari în încercarea de a-l apăra pe Renato Usatîi.

Urmăriți integral emisiunea mai jos:

 

loading...

Comments are closed.