Politic

Vicepreședintele Tineretului PDM, Ion Harghel dezminte votul său pentru Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele Tineretului Democrat, Ion Harghel dezminte votul său pentru candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, la funcția de Primar de Chișinău.

Am vrut să demonstrez că se poate atrage atenția ușor asupra unui subiect inventat, exact cum a făcut Andrei Năstase și cu interceptările cu mama lui. Înainte de ziua votării, Năstase a transmis presei acele interceptări ca să se victimizeze, ca unii oameni să-l voteze din milă. Iar eu am ales să ironizez pe seama acestei campanii pusă la cale de aceeași oameni care în 2014 ne îndemnau să facem „un bine țării” și să votăm pentru PLDM-ul lui Vlad Filat”, a explicat Harghel pe Facebook.

În continuare, tânărul din PDM face o listă de coincidențe care, în opinia lui, au avut misiunea de a-l victimiza pe Năstase, iar la final scrie că buletinul de vot e de la un prieten care a hotărât, înainte să-l strice, să-i arate că a căzut pradă campaniei de victimizare, că l-a votat pe Năstase din milă.

Menționăm că astăzi, Vicepreședintele Tineretului Democrat, Ion Harghel, a scris pe facebook că ar fi votat pentru Andrei Năstase, atașând și o poză confirmativă în acest sens. Democratul își argumenta votul prin faptul că în urma acestui vot vrea să aibă motiv pentru a-i scoate ochii lui Năstase.

loading...

Comments are closed.