Alte știri

VIDEO: Au uitat ce au promis? Maia Sandu și Igor Dodon NU se grăbesc să anuleze „legea miliardului”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Au ajuns la guvernare cu promisiunea că vor anula așa-zisa lege a miliardului, dar nu mai vor să anuleze această lege. Maia Sandu și Igor Dodon par să fi uitat că moldovenii plătesc pentru miliardul furat de la BEM.

Despre acest subiect a vorbit Ion Harghel într-o nouă ediție a emisiunii „Radar Politic„.

„Alianța de Guvernare formată din PAS, PSRM și Platforma DA are deja mai mult de 100 de zile de când conduce Republica Moldova. În această perioadă, aceste partide au aprobat sau modificat zeci de legi, pentru a putea numi de exemplu un Procuror General docil noii puteri, au votat pentru acordarea de atribuții în plus Consiliului condus de Dodon, au anulat sistemul de vot mixt, sistem de vot apropo votat anterior de PDM și deputații PSRM, dar nu au anulat poate că cea mai importantă și discutată lege – așa numita lege a miliardului. Și întrebarea firească e de ce acum Maia Sandu nu se grăbește să anuleze această lege și cum rămâne cu acuzațiile lui Dodon la adresa liderei PAS, precum că ea a votat și semnat pentru ca miliardul furat să fie pus pe spatele cetățenilor.”, se spune în emisiune.

Autorul emisiunii „Radar Politic” a amintit și despre intențiile președintelui Dodon de a organiza un referendum privind anularea legii miliardului, declarând pentru presă la acea vreme că el va lupta până când legea va fi anulată.

„Acum Igor Dodon are o fracțiune de 35 de deputați, cea mai mare din parlament și care este la putere împreună cu blocul ACUM. Nu mai este nevoie de nici un referendum pentru anularea legii date. De ce Dodon nici măcar nu-și amintește de subiect?”, se întreabă Ion Harghel.

 

loading...

Comments are closed.