Politic

(video) Candidatul blocului ACUM pentru funcția de Primar, Oleg Cernei, a bruscat o femeie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cernei Oleg, candidatul Blocului ACUM a bruscat azi Șefa Gradiniței din satul Razalai, comuna Pepeni, Raionul Sângerei.

Conform unor imagini VIDEO, pe care le-am primit la redacția Telegraph.md de la unul din cititorii fideli al portalului nostru de știri, azi în după amiază zilei de 8 octombrie, candidatul Blocului ACUM, Oleg Cernei ar fi agresat directorul unei grădinițe.

„A dorit să facă agitație electorală la instituția preșcolară, iar șefa grădiniței nu i-ar fi permis.  Directorul a motivat că au Ordinul Ministrului Educatie, prin care le interzice astfel de masuri (ref. agitație electorală). Deranjat de interdicțiile care i se invocă, Oleg Cernei a bruscat-o, a dat-o jos și i-a smuls telefonul mobil din mână…” ne-a comunicat sursa.

Acum angajații poliției investighează incidentul. La fața locului a fost solicitată și o ambulanță, să îi acorde ajutor medical șefei gradiniței, care are probleme cardiace.

Amintim că Oleg Cernei are poate cea mai bogată experiență în transfugism politic. Acesta  perindându-se în fluxul anilor prin mai multe partide politice ca Alianța Moldova Noastră (AMN), Partidul Liberal (PL) și altele, iar la moment fiind deja în rândul celor din Blocul ACUM/DA-PAS.

loading...

Comments are closed.