Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc: Nu voi permite turistului de la Bălți să devină turist în parlament

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Eu în locul acestui primar care se află în căutare internațională și care mai mult de 80% din timpul de când este primar a lipsit de la locul de muncă și despre care nu o singură dată au apărut dovezi că este legat cu lumea criminală,  mi-ar fi rușine să apar în fața oamenilor,  nu tocmai să mai pretind la un loc în parlament”. Declarația îi aparține lui Gheorghe Cavcaliuc, președintele Partidului Acasă Construim Europa (PACE), în cadrul emisiunii „Эксклюзивное интервью” de la postul de televiziune REN TV.

Cavcaliuc și-a arătat regretul de faptul că oamenii nu cunosc adevărul dar speră că realitatea va ieși la iveală cu ajutorul echipei pe care o conduce, PACE.

„Sunt sigur că anume cu pașii și acțiunile pe care le întreprinde colegul meu Nelu Straciuc împreună cu echipa sa, arătând realitatea din Bălți, oamenii vor înțelege că nu se poate de încredințat țara la asemenea oameni ca și primarul de Bălți”.

Potrivit lui, dacă acest om va ajunge în parlament, Moldova riscă să aibă un deputat care practic 80% din timpul pentru care va fi salariat, nu va fi la serviciu.

„Imaginați-vă numai că acest om va veni în parlament și tot acest circ indecent  pe care îl arată acum pe rețelele sociale îl va demonstra de la tribuna parlamentului. Îmi este rușine pentru oamenii învârstă, femeile, copii care privesc televizorul și aud cum vorbește acest om. Imaginați-vă că 80% din timpul pentru care noi îi vom plăti salariu el nu va fi la serviciu”, a mai menționat Gheorghe Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.