Social

VIDEO // Complicele lui Dincă, monstrul din CARACAL, invitat la TV imediat după viol. Ce declara atunci

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imagini incredibile cu violatorul Luizei Melencu au fost difuzate imediat după fapta teribilă pe care a comis-o acesta alături de Dincă. Inculpatul a fost invitat la Acces Direct la scut timp după ce cazul Caracal a cuprins o țară întreagă, anunță PlayTech.ro

Risipiceanu Ștefan, complicele lui Dincă, invitat la Acees Direct

Complicele lui Dincă, anunțat astăzi de către DIICOT, este Risipiceanu Ștefan. Acesta a fost invitat la emisiunea Acces Direct, la scurt timp după ce s-a petrecut tragedia. De asemenea, bărbatul se afla și în filmările de la fața locului. Intervievat de jurnaliști, atunci declara că nu știe nimic și că nu se aștepta ca vecinul lui să comită o asemenea faptă.

„Nu îmi vine să cred. Nu ar fi în stare să răpească fete.  Nu l-am crezut. Și vecinii mi-au spus cum ai putut să dormi cu acest criminal. Eu nu am nimic de ascuns”, a spus bărbatul la Acces Direct.

Luis Lazarus l-a bănuit de la început

Luis Lazarus: Văd că sunteți cam ars pe mâini și, într-un mod ciudat, victimele au fost arse într-un butoi. Aveți niște pete ciudate și, în general, soarele când te arde, te arde uniform
Risipiceanu Ștefan: Așa se înnegrește. E din cauza soarelui
Luis Lazarus: Deci, practic, nu ați participat la această acțiune care vizează arderea cadavrelor

„Atunci l-au facut nebun”

„După 7 luni DIICOT a descoperit că Dincă a avut complice care a violat-o pe Luiza Melencu. Aduc aminte că acest lucru l-a scris la DIICOT sub declarațtie martorul RAJ luat de la mine din birou de către procurorii DIICOT acum 3 luni. Atunci l-au facut nebun.  Astăzi – COINCIDENȚĂ pentru a acoperi mediatic monstruozitatea deciziei CSM de revocare a suspendării și întoarcere liniștit la muncă de procuror-ticălos, DIICOT vine și aruncă această bombă pentru a discuta despre complicele indicat de Raj de 3 luni și nu despre decizia CSM. De cât timp știe DIICOT de violul asupra Luizei? Nu spuneau ei că nu a avut complici? De ce nu l-au prins mai devreme pe acest nemernic? Unde este LUIZA? Unde este Alexandra?
Alexandru Cumpănașu

loading...

Comments are closed.