Social

VIDEO // COVID-19: La vamă se efectuează măsuri de dezinfectare a zonelor cu flux de călători

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 29 iulie, în cadrul postului vamal Leușeni s-a realizat un proces complex de dezinfectare a zonelor cu fluxuri de pasageri, a încăperilor, echipamentelor de control, efectuat de către o companie specializată.

Serviciul Vamal desfășoară sistematic acțiuni de control și prevenire a infecției cu Coronavirus de tip nou, pentru siguranța participanților la traficul transfrontalier și a funcționarilor din prima linie: vameși, polițiști de frontieră, inspectori ANSA, angajați bancari.

Fiecare zonă a fost prelucrată minuțios cu substanțe dezinfectante corespunzătoare, selectate în funcție de suprafață: pavaj, podea, pereți, uși, ferestre, mobilier, echipamente tehnice.

Pe lângă dezinfecția terminală periodică a încăperilor și zonelor cu fluxuri de călători, instituția insistă pe respectarea strictă a regulilor de protecție individuală a funcționarilor vamali și a cetățenilor: distanțarea socială, întreținerea încăperilor de serviciu în stare curată, efectuarea zilnică a dezinfecției, folosirea măștilor de protecție individuală etc.

Serviciul Vamal va continua lucrările de dezinfectare profesională a tuturor posturilor vamale de frontieră.

loading...

Comments are closed.