Politic

(video) De ziua marelui poet, Andrian Candu împreună cu fiul său recită poezia „La Steaua”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acum 168 de ani, s-a născut marele nostru poet, poetul nepereche, Mihai Eminescu, cel care a cultivat și modernizat limba română.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, împreună cu fiul său au filmat un video în care aduc un omagiu celui mai important poet al literaturiii române. În acest spot, fiul speakerului Parlamentului a recitat poezia „La Steaua”.

Fiul președintelui Parlamentului demonstrează cunoștințe avansate pentru vârsta sa despre viața și activitatea marelui poet român.

Astăzi la liceul în care învață copilul lui Candu va avea loc un concurs de recitare a creației eminesciene. „Contează mai mult participarea, respectul adus literaturii, nu e importantă victoria„, prin această frază șeful legislativului a convins fiul său să recite o poezie în cadrul concursului.

Ca adevărați moștenitori ai acestei frumoase limbi, ar trebui să o vorbim corect, să o cinstim și să o cultivăm, fiindcă ea ne definește. Fiecare dintre noi este obligat să asigurăm că viitoarele generații vor păstra cu sfințenie moștenirea lăsată de Mihai Eminescu.” a adăugat Andrian Candu.

loading...

Comments are closed.