Externe

VIDEO // Doi elefanţi au devenit agresivi în timpul unui spectacol de circ, într-un oraș din Rusia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi elefanţi au devenit agresivi în timpul unui spectacol de circ în oraşul rus Kazan, forţând unii spectatori să fugă. Dresorii au intervenit prompt, astfel că nimeni nu a fost rănit. Incidentul a condus la deschiderea unei anchete oficiale pentru a identifica posibilii responsabili. 

„Doi elefanţi au început să se comporte agresiv” în timpul spectacolului din capitala Republicii Tatarstan, „şi au încercat să părăsească arena prin gradenele spectatorilor”, a declarat biroul regional al Comitetului de anchetă într-un comunicat,  relatează AFP, citată de Agerpres.

,

„Datorită intervenţiei dresorilor, animalele au rămas în arenă şi niciun spectator nu a fost rănit’, a afirmat sursa citată.

Comitetul de anchetă a început să facă verificări preliminare pentru a stabili de ce angajaţii circului au lăsat animalele să se manifeste cu o asemenea agresivitate.

„Disputa” a avut loc între doi elefanţi, Jenny şi Magda, care „probabil căutau atenţia dresorului” şi erau geloşi unul pe celălalt, a precizat și circul din Kazan într-un comunicat de presă.

În timpul spectacolului, unul dintre elefanţi a început să-l lovească pe celălalt cu trompa, înainte de a încerca să părăsească scena, potrivit unei înregistrări video difuzate de agenţia de ştiri locală Tatarinform. Spectatorii din primele rânduri şi-au părăsit locurile şi au urcat în gradene de teamă că animalele îi vor ataca.

loading...

Comments are closed.