Politic

(Video) Drumul de integrare europeană promis de Maia Sandu NU este posibil, afirmă Traian Băsescu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat că drumul de integrare europeană promis de Maia Sandu NU este posibil din simplu motiv că Uniunea Europeană nu se va extinde în următorii 50 de ani.

De aceea rămân valabile doar trei scenarii pentru Republica Moldova: unul ar fi unirea cu România, al doilea – integrarea în Uniunea Vamală cu Rusia și ultimul este o politică naționalistă Pro-Moldova! Declarația a fost făcută ieri de Traian Băsescu la emisiunea Politica cu Natalia Morari.

„Socialiștii tot bat câmpii cu Uniunea Vamală, alianța Maia Sandu cu Năstase promite drumul de intrare în UE – ceea ce nu este posibil dat fiind că hotarul Uniunii Europene este pe Prut și actualele frontiere ale Poloniei și a Țărilor Baltice, și nu se face nici o extindere în următorii 50 de ani… deci unul promite Uniunea Statelor Independente, altul promite Uniunea Europeană și altul, Partidul Democrat, vrea Moldova pentru el”, a declarat Băsescu cu o doză de umor.

Liderii PAS cu DA, Năstase și Maia Sandu, la moment nu a venit cu reacții la declarațiile făcute de fostul președinte al României.

loading...

Comments are closed.