Social

VIDEO // L-au bătut, l-au furat, au urcat în mașină și au făcut accident. Doi tineri au fost reținuți pentru tâlhărie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri, locuitori a capitalei, au fost reținuți și plasați în arest pentru 30 de zile, pentru comiterea unui atac tâlhăresc.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La 13 februarie curent, în jurul orei 15:10, cei doi tineri aflându-se în sectorul Botanica al mun. Chișinău, acționând în scopul dobândirii bunurilor altei persoane, l-au atacat și i-au aplicat lovituri peste tot corpul unui tânăr de 21 de ani, după care i-au sustras bunurile materiale.

După atacul săvârșit, suspecții au urcat în automobil și au părăsit locul comiterii infracțiunii. În timpul deplasării, însă, s-au tamponat într-un obstacol, fără a trauma alți participanți la trafic, și au părăsit locul accidentului.

Grație acțiunilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de organele de drept în comun cu procurorul Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Botanica, suspecții au fost reținuți la scurt timp de la comiterea infracțiunii.

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tîlhărie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 8 la 10 ani.

loading...

Comments are closed.