Politic

VIDEO // Lipsă totală de cultură în rândul protestatarilor lui Vasile Costiuc: și-a dat chiloții în jos în fața camerelor de luat vederi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incident neplăcut a avut loc astăzi în preajma portului Giugiulești, unde președintele partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, protestează, informează Sinteza.org

Fiind deranjat de faptul că o persoană filma acțiunea de protest, un camarad de-al lui Vasile Costiuc a recurs la un gest indecent. Bărbatul și-a dezgolit fundul și a înjurat ca la ușa cortului.

Vasile Costiuc a fost acuzat de mai mulți internauți că organizează acțiunile de protest la comadă, fiind remunerat cu sute și chiar mii de euro. Canalul de Telegram „Bazar Politic” a scris că pentru show-ul organizat la Portul Giugiulești, Vasile Costiuc a primit 2000 de EURO.

La o postare tematică, Inna Virtosu a comentat că anterior Vasile Costiuc a fost plătit de către Vlad Cebotari și Andrian Candu de la Pro Moldova.

Costiuc nu vrea să ne povestească despre cele 200k euro primite prin Cibotari de la Candu, pentru a face ceea ce face sau voi ați crezut că face totul gratis? Întreb și eu pentru un prieten. Moldovenii sunt în mare parte foarte naivi încât cu populism tare ușor îi duci de bot”, se spune în comentariul Innei Virtosu.

Citește și: Maria Ciobanu o acuză pe Maia Sandu de fals: Asta unde s-a întâmplat, doamnă Președintă? În care Parlament din lume?

loading...

Comments are closed.