Politic

(video) „Năstase care face pipi”! O copie a statuiei din Bruxelles „Manneken Pis”, dar cu chipul liderului PPDA a apărut la kilometrul 0 din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Supărat pe faptul că Andrei Năstase nu s-a ținut de cuvânt și nu a inclus în programul său electoral problema WC-urilor publice din Chișinău, jurnalistul Vadim Ungureanu i-a făcut candidatului PAS, PLDM și Platforma DA un monument „Năstase care face pipi„, o copie a celebrei sculpturi din Bruxelles „Manneken Pis„.

Ungureanu a instalat monumentul la kilometrul zero din Chișinău, iar mai mulți trecători s-au arătat foarte încântați de ideea jurnalistului și și-au făcut poze cu monumentul „Năstase care face pipi„.

„- Acesta e Năstase?
– Da! Seamănă?
– Da, da, da! … El a fost la noi, la Șapte Bani, Raionul Râșcani, și un om i-o spus în față… Adică el (Năstase) a întrebat pe niște profesori:
„A.N. – Da la ce obiect ești matale profesor?
– Limba Rusă!
A.N.
– Ooo, iaca eu de când vreau să învăț limba rusă și nu o pot învăța!”
Da unu se scoală și-i spune în față:
„ Dacă ești „Тупой” de atâta nu poți învăța!”
Și pe urmă-i mai puneau niște întrebări, dar Năstase:
„- Am să te dau afară!”
Băi, tu vii la mine în sat și încă ameninți lumea că-i dai afară.”, a povestit un bărbat.

 

„Se poate o poză? Vă rog să-mi faceți o poză! Mulțumesc, dumnevoastră ați făcut-o? E frumos, felicitări. Măcare oliacă de frumusețe să aibă orașul acesta!”,  a declarat un alt bărbat care trecea pe alături.

Manneken Pis, monument la km zero, Andrei Nastase, PPDA, Platforma DA

Știrea se actualizează.

loading...

Comments are closed.